PIA Service BV - Gedreven in industriële automatisering

PIA Service BV is een onderneming gericht op processing en industriële automatisering. Een flexibele combinatie van praktische kennis en de toepassing van moderne technologie garandeert een onderscheidend aanbod. Ons werk richt zich vooral op het creëren van een goede basis. Door duidelijke besturingen en software kunnen we een betrouwbare en werkbare installatie opbouwen.

Wie PIA Service BV inschakelt voor projecten op het gebied van industriële automatisering kan rekenen op volledige betrokkenheid. Wij verzorgen projecten van opstart tot oplevering en houden vanzelfsprekend rekening met de lange termijn. Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

Dienstverlening industriële automatisering

PIA Service BV is onder meer werkzaam in industrieën waar gewerkt wordt met transportbanden, verpakkingsmachines, vulmachines, pallet- en depalletizeermachines, tankopslag, pasteurisatiesystemen, weegsystemen, doseersystemen, zowel in de food- als non-food sector.

Uiteraard bieden wij u voor deze productiemiddelen graag een compleet pakket aan, denk bijvoorbeeld aan engineering, panelenbouw, besturingskasten, software of het verzorgen van de inbedrijfstelling. Vragen? Neem contact met ons op!