OEM

Een deel van uw systeem onderbrengen bij een gespecialiseerde partner? Dan kiest u natuurlijk voor een samenwerking die u wat oplevert, die uw producten versterken en mogelijkheden bieden om verder te innoveren in techniek, efficiƫntie en een stabiele kwaliteit. PIA Service beschikt over kennis van diverse automatiseringssystemen. Hiermee kunnen wij u op tal van vlakken ondersteunen.

Herkenbare opbouw in besturingen

EĆ©n van de unieke kenmerken van systemen die door PIA Service gebouwd worden is de herkenbare
opbouw. Dit maakt uitbreiden eenvoudig en zorgt voor duidelijkheid. Met een volwaardig engineeringsteam besteden wij zorg aan de laatste richtlijnen voor het ontwerp, de bouw, het testen en de afwerking. Dit levert plug & play besturingskasten op met een constante kwaliteit, die direct kunnen worden ingezet. Ook kunnen we u van dienst zijn met het uitvoeren van softwareontwikkeling. PIA Service voldoet in haar productie en dienstverlening aan de hoogste eisen die in de branche gesteld worden en is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Met ruime ervaring is PIA Service bovendien uitstekend op de hoogte van de eisen in verschillende branches waaronder in de foodbranche op het gebied van hygiƫne zoals BRC en het onderdeel HACCP. Deze eisen worden in al onze activiteiten in acht genomen. Al onze besturingen worden afgeleverd met de wettelijk verplichte IIB-verklaring met de bijbehorende resultaten van de metingen.

Extra capaciteit

Misschien heeft u al een vaste leverancier en stapt u liever niet over. Dan is het prettig om te weten
dat PIA Service ook in geval van nood kan bijspringen, bijvoorbeeld als uw vaste leverancier niet voldoende capaciteit beschikbaar heeft, of de noodzakelijke kennis niet kan leveren. Wij denken mee en helpen graag met het vinden van een passende oplossing.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wat ons betreft is de kwaliteit leidend, maar dat wil niet zeggen dat we de prijs uit het oog verliezen. U kunt bij PIA Service rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook biedt PIA Service haar relaties een aantrekkelijk concurrentievoordeel; uitbesteding aan PIA Service maakt uw vaste kosten ineens variabel. Bovendien wordt uw product geleverd volgens de laatste wettelijke normen en
technische oplossingen.

Landelijke dekking

Met onze vestiging in Joure biedt PIA Service haar relaties een landelijke dekking. Het uitleveren van systemen aan zusterbedrijven of projecten in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.