Seriematige paneelbouw en assemblage

Binnen PIA Service zijn de seriematige producties een specialisatie. Enerzijds wordt deze specialisatie gerealiseerd door veel aandacht voor productontwikkeling en kwaliteitsbeheer, anderzijds door het zo optimaal mogelijk afstemmen van activiteiten in de logistieke keten. Kreten als ‘Just in time’ en ‘Plug en Play’ zijn ons wel bekend.

Ontzorgen

Compleet, totaal, volledig en ontzorgen. Dit zijn de steekwoorden die veelvuldig worden gebruikt door
onze klanten. Terwijl PIA service alles organiseert om een perfecte besturing te produceren, kan de
opdrachtgever zichzelf volledig richten op zijn kernactiviteiten.

Kwaliteit

Wie kiest voor kwaliteit, komt al snel uit bij PIA service. In haar productie en dienstverlening voldoet PIA service aan de hoogste eisen die in de branche gesteld worden, conform de ISO 9001, NEN 61439 en VCA* normen.

System supplier

We kunnen nog een stap verder gaan dan alleen de besturing bouwen. Er is een toenemende vraag
naar een volledige verzorging van het totale besturing systeem met kabels en machine delen. Opdrachtgevers willen graag een partner die meedenkt in de ontwikkeling van een machine en tegelijk een deel van de productie en/of systeem voor zijn rekening neemt. De opdrachtgever verzorgt de uiteindelijke assemblage van de losse delen. Hierdoor wordt de doorlooptijd van de machineproductie enorm versneld.

Uitpakken, vastschroeven, stekker erin

PIA service maakt alles wat nodig is om machines perfect te laten draaien. Onder andere Geesink Norba, inzamelaar van afval, maakt hier dankbaar gebruik van. Samen maken we grote stappen voorwaarts, zowel in techniek als in logistiek. In samenwerking met een wereldwijd netwerk van leveranciers zorgen wij voor een hoogwaardig product. Of het nu om een eenvoudig of een complex
systeem gaat, het is een kwestie van uitpakken, vastschroeven en de stekker erin. De klant heeft er verder geen omkijken naar. Onze kracht hierbij is dat we een totaal besturingsysteem “plug en
play” aanleveren. Daarnaast denken we mee op het gebied van productie- en kosten reductie. Dat noemen wij: ontzorgen.